Nové termíny degustací v našem sklepě

Publikováno: 17.1.2019

Milí přátelé, drazí milovníci vína, stejně jako v předchozích jedenácti letech pro Vás i letos připravujeme pravidelné degustace vín. V níže uvedeném výčtu naleznete termíny konání a pestrý seznam vinařství, jejichž produkci bychom Vám velmi rádi postupně představili. Těšit se můžete jak na v loňském roce prezentované známé tváře a vinařské osobnosti, tak i nová vinařství. Mezi průvodci degustacemi rozhodně nebudou chybět pánové Vladimír Tetur nebo Petr Bíza a svou produkci Vám představí zástupci Vinařství U Kapličky, Vinařství Miroslav Volařík, Patria Kobylí, Vinařství Miloš Veselý a nejen oni.

Ať už si zvolíte jakýkoliv termín, budete mít možnost posoudit vzorky kvalitních odrůdových vín a pochutnat si na tradičních delikatesách. V průběhu samotných ochutnávek Vás pak zkušení vinaři seznámí s jednotlivými degustovanými víny, přiblíží Vám historii i současnost pěstování révy vinné na Moravě a poodhalí tajemství technologických postupů a výroby vína ve svých vinařstvích.

Degustace vína je zábava, samozřejmě můžete víno ochutnávat i sami, ale není to úplně ono. Při společné degustaci je přece nejlepší si o víně povídat a diskutovat s přáteli o sytosti barvy, výraznosti vůně, cukernatosti a chutích.

Nově nabízíme ke koupi DÁRKOVÉ POUKAZY, které je možné využít nejen k nákupu prostřednictvím našeho e-shopu a ve vinotéce, ale je možné jimi uhradit také DEGUSTACE. Pro výběr klikněte na odkaz.

ZAČÁTEK DEGUSTACÍ JE V 18:30 hod.
VSTUP DO DEGUSTAČNÍ MÍSTNOSTI JE NEJDŘÍVE V 18:15 hod. 
DĚKUJEME ZA RESPEKTOVÁNÍ TĚCHTO ČASOVÝCH ÚDAJŮ.


AKTUÁLNÍ TERMÍNY DEGUSTACÍ:

 

 

 

TĚŠÍME SE NA VÁS!!!

Rezervaci míst držíme pouze 7 dní!!!

      Připomínáme, že cena vín je bezprostředně po degustaci výrazně nižší. Tedy vína, která ve večer degustace prochutnáte a v degustačním archu u Vás získají pozitivní hodnocení, můžete ihned nakoupit za zvýhodněné ceny.

      Ještě jste u nás nebyli a zajímá Vás jak to u nás vypadá? Podívejte se na náš článek s informacemi a fotogalerií.

      Případné informace poskytujeme v prodejně, nebo na telefoním čísle: 774 378 712.


      Proběhlé degustace - výsledky:

       

      Sdílet na Facebooku


      Zpět

      BURČÁK 2013 - Tradiční akce nadcházejícího podzimu

      Burčák je částečně zkvašený mošt z plodů révy vinné, který obsahuje vyvážený a chuťově harmonický poměr alkoholu, cukru a kyselin. Jde o meziprodukt při výrobě vína, který bývá k dispozici několik dní po začátku kvašen...
      Zobrazit celý článek

      Kam v létě za vínem

      Milujete víno, slunce a nemáte ještě program na následující letní dny? Ať už sami sebe řadíte mezi milovníky a znalce vína, nebo se považujete za nadšené začátečníky, určitě by stálo zato poznat Jižní Moravu. Osobitost Jižn...
      Zobrazit celý článek

      Vinařství

      Tyčinky s. r. o. - V roce 2013 Tyčinky s.r.o. vytvořily nový originální produkt. Po mnoha zkouškách a hodnocených anketách samotnými odběrateli se několik měsíců dolaďovala ta nejlepší chuť. V internetové anketě opět samotní zákazníci vybrali název tyčinek BERTYČKY.Andreola - V roce 1984 Nazzareno Pola založil rodinný statek v srdci Valdobbiadene Prosecco Superiore. U Kapličky - VINAŘSTVÍ - Vinařství U kapličky bylo založeno roku 2005 a je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných ve vlastních vinicích. Yerevan Ararat BRANDY - V roce 2002 se továrna Yerevan Ararat brandy-wine-vodka factory stala součásti Multi Group Concern, který investoval přes 50 miliónů USD do modernizace výroby, technologií a lahvování.Casa Santos Lima - Vinařství bylo vytvořeno za cílem zajištění trvalého rozvoje vinařské aktivity v oblasti Lisabon. Tato činnost byla poprvé spuštěna Joaquimem Santos Lima, který na přelomu 19. století, byl již velkým výrobcem a vývozcem portugalských vín.Hennessy - Hennessy je nejprodávanější koňak na světě. Ty nejlepší druhy Hennessy jsou míchány z pálenek starých několik desetiletí a ve značkách Richard Hennessy a Hennessy Paradise jsou obsaženy pálenky staré více než sto let. Reisten - VINAŘSTVÍ - Vína z vinařství Reisten jsou charakteristická pro svou hlubokou mineralitu i kořenitost viničních tratí, jenž podtrhují jedinečnost pálavského terroir. Prezentují se víny nejvyšší kvality. Další vinařství

      proč nakupovat právě u nás



      Kategorie

      Pondělí 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
      Úterý 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
      Středa 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
      Čtvrtek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
      Pátek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
      Sobota 8:30 - 12:00

      Při objednávce nad 2 500Kč Doprava zdarma

      Staňte se registrovaným členem vinostyl.cz
      a získejte slevy na dopravu a balné