FINGER LAKES INTERNATIONAL WINE COMPETITION - informace pro vinaře

Publikováno: 10.5.2013

UZÁVĚRKA: 6. AŽ 11. ÚNORA. STARTOVNÉ: JEN 50 USD. POUZE 4 LÁHVE OD VZORKU!
SPOLEČNÁ DOPRAVA ZA VÝHODNOU CENU!

FUNDRAISING NA DOBRÝ ÚČEL. SPOLEČNĚ PROTI DĚTSKÉ RAKOVINĚ.

*********************************************************

Ze 68 vašich vín jich vloni bylo 60 oceněno medailemi - v tom Vinařství u Kapličky a Martin Pomfy Double Gold a dalších devět krásnými zlatými medailemi! Odměnou ale zdaleka nebyly jen rozměrné a masivní kovové medaile na stuze!
Největší odměnou bylo pozvání šesti dětí, léčených na onkologické choroby - čtyř moravských a dvou slovenských, ke dvoutýdennímu pobytu v Campu Good Days and Special Times u jezera Keuke v USA. Pro Evu Poskočilovou, Dominika Kučeru, Jakuba Hrušku, Michala Saidla a ze Slovenska.

Mateje Belise a Mateje Oškerského byla cesta za oceán nezapomenutelným zážitkem. Všem vám za to děti až dojemně poděkovaly!
Reportáž ze soutěže si můžete stáhnout z http://www.e-sommelier.cz/download/FLIWC/SOMMELIER_FINGER_LAKES_report.pdf, reportáž z pobytu, psanou samotnými dětmi, z http://www.e-sommelier.cz/download/FLIWC/SOMMELIER_FINGER_LAKES_Children.pdf.

Ode dneška za tři týdny budeme do USA odesílat další zásilku soutěžních vín a spolu s hlavními pořadateli - Davidem G. Malem, Peterem Partsem a Ronem Goughertym vás srdečně zveme k účasti.

Připravili jsme pro vás detailní a přehledný návod ve dvanácti bodech, jak správně vína přihlásit a jak zaplatit startovné (vložné).

Manuál včetně vzorově vyplněné a do češtiny přeložené přihlášky si stáhnete z adresy http://www.e-sommelier.cz/download/FLIWC/2013_Pokyny_Finger_Lakes_mail.pdf.

Formuláře přihlášek a přehled kategorií si stáhnete z adresy http://www.e-sommelier.cz/download/FLIWC/2013_FLIWC_entryform.pdf.

A nálepky, které musíte nalepit na KAŽDOU láhev a KAŽDOU bednu, si stáhnete z http://www.e-sommelier.cz/download/FLIWC/2013_FLIWC_entrylabels.pdf.

Startovné činí opět jen 50 USD za vzorek, což je velmi vstřícná cena. Společné odbavení a transport vzorků organizuje opět naše redakce časopisu SOMMELIER s partnery, a to společně pro všechny vzorky z ČR a SR.
Cena přepravy vám bude vyfakturována vydavatelstvím GastroPress jako podíl na celkových nákladech přepravy. Vloni vycházela cena přepravy na 46 USD za vzorek plus clo 12 USD za vzorek, celkem 58 USD za vzorek. Na předběžný dotaz spediční společnost letos sdělila, že přeprava podražila o 6% palivového příplatku, skutečnou cenu ale budeme znát až po zvážení a odbavení.
I tak to bude jen zlomek ceny proti tomu, kdybyste k odeslání a odbavení použili DHL, FedeX nebo UPS. Fakturu obdržíte, jakmile bude známá cena odbavení a dopravy. Prosím, zaplaťte ji obratem – vloni jsme některé platby urgovali téměř do vánoc. Bylo nám to líto po veškerém úsilí, které jsme museli na složitou registraci v USA a administraci zásilek vynaložit.

Krátce před Vánoci byl ředitel soutěže Peter Parts na návštěvě u nás v Hrusicích. Hodně času jsme věnovali konzultacím ohledně nadcházejícího ročníku. Dostalo se mi ujištění, že po loňské zkušenosti budou samolepky na láhve výrazně dekorativnější a hlavně - budou k dispozici daleko dříve, než tomu bylo vloni.

Vážení vinaře - využijte této příležitosti. Získejte ocenění z prestižní americké soutěže a pomozte dobré věci. Díky vinařům z celého světa (a nezdolnému úsilí množství dobrovolníků) strávilo za 33 let činnosti své lepší dny po rakovinném onemocnění v Campu Good Days and Special Times na 47.000 dětí z 27 zemí světa!

DEFINITIVNÍ UZÁVĚRKA V PONDĚLÍ 11. ÚNORA 2013!

Abychom dodali vína do místa soutěže včas, musejí být u nás v Hrusicích nejpozději V PONDĚLÍ 11. ÚNORA 2013!
Ve slovenských sběrných místech u Edity Ďurčové a Robo Müllera by měly být zhruba do poloviny předchozího týdne, tedy do 6. februára.
V centrálním sběrném místě v hotelu a vinařství Galant v Mikulově musejí být nejpozději v sobotu 9. února, v neděli je převezeme do Hrusic.
V úterý 12.2. je připravíme k odbavení a transportu a ve středu předáme na Ruzyňském letišti spediční společnosti k přepravě.

SBĚRNÁ MÍSTA JSOU:
Hotel a vinařství GALANT, Mlýnská 2, 692 01 Mikulov, (non stop služba v recepci)
Redakce SOMMELIER, 251 66 Hrusice 177 (tel 605 957 774, 602 270 830)
PROFIVIN, ing. Robert Müller, Beckovská 32, Nové Mesto nad Váhom 915 01 (tel. +421 905 403 296)
VINALMA, s.r.o., ing. Edita Ďurčová, Opatovská 76, 911 01 Trenčín (tel. +421 903 221 292)

Budeme se těšit na vaše přihlášky! Kdo by si chtěl stáhnout celou informační brožuru v originále, může tak učinit z odkazu http://www.e-sommelier.cz/download/FLIWC/2013_FLIWC_entrybooklet.pdf .

Hodně štěstí!

kontakt:

JUDr. Luboš Bárta, MBA
šéfredaktor SOMMELIER/Revue pro Hotel a Restaurant
Vydavatelství GastroPress s.r.o.
251 66 Hrusice 177
tel 323 656 600, fax 323 654 080, mobil 602 270 830

E-mail: redakce@e-sommelier.cz

Zdroj: http://www.wineofczechrepublic.cz/

Sdílet na Facebooku


Zpět

Valentynske sady pro zamilovane

Valentýnské balíčkyTento e-mail jste obdrzel(a) proto, ze jste se prihlasil(a) k odberu novinek e-mailem na www.vinostyl.cz. Kdykoliv se muzete odhlasit v detailu Vaseho uctu.
Zobrazit celý článek

Svatomartinska vina - posledni sance

Tento e-mail jste obdržel(a) proto, že jste se přihlásil(a) k odběru novinek e-mailem na www.vinostyl.cz. Kdykoliv se muzete odhlasit v detailu Vašeho účtu.
Zobrazit celý článek

Vinařství

Hennessy - Hennessy je nejprodávanější koňak na světě. Ty nejlepší druhy Hennessy jsou míchány z pálenek starých několik desetiletí a ve značkách Richard Hennessy a Hennessy Paradise jsou obsaženy pálenky staré více než sto let. Hrabal - VINAŘSTVÍ - Jednoho podzimního dne se u láhve výtečného Veltlínu bratři Stanislav a Miroslav Hrabalovi rozhodli obnovit výrobu a prodej vín. Oprášili tak dlouho trvající tradici zpracování vína rodinou Hrabalových, kterou kdysi v roce 1966 zakládal otec Vác. Hrabal.Mavín POMFY - Vinařství - Historie Vinařství Mavín sahá až do roku 2001. Za více než 14 let si získalo toto vinařství pana Martina Pomfyho mimořádnou popularitu nejen v odborných kruzích, ale také mezi širokou veřejností. Mare Magnum - Výrobce originálních dárkových bag in boxů ve formě dámských kabelek s vlastním 1,5 l zásobníkem francouzského bílého nebo červeného vína, se stáčecím ventilem.Seville Premium - Značka Seville je hrdá na Středomoří, ze kterého pochází a snaží se středomořskou kuchyni, která je pro ně typická rozšířit po celém světě. Henri Willig - Pan Henri Willig jako výrobce velmi kvalitních holandských sýrů začal své produkty uvádět na trh pod svou značkou od roku 1974. Produkci sýrů a prvotřídních sýrových specialit se věnuje ve vlastní výrobně. Zde se sýry také balí a odtud se exportují.Konečný - VINAŘSTVÍ - Rodinné VINAŘSTVÍ KONEČNÝ obhospodařuje 8,5 ha vinic v duchu integrované produkce. Díky odbornému řezu, nízké zátěži keřů, precizním zeleným pracem, probírce hroznů a pozdní sklizni produkuje kvalitní hrozny, z nichž vyrábí vysoce kvalitní vína.Další vinařství

proč nakupovat právě u nás



Kategorie

Pondělí 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Úterý 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Středa 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Čtvrtek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Pátek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Sobota 8:30 - 12:00

Při objednávce nad 2 500Kč Doprava zdarma

Staňte se registrovaným členem vinostyl.cz
a získejte slevy na dopravu a balné