Úvodní článek - O nás

Publikováno: 27.10.2017

Dovolujeme si představit internetový obchod VINOSTYL.CZ, zabývající se prodejem výhradně kvalitních vín nejen z moravských a českých vinařství, ale také vín zahraničních. V nabídce vín, pocházejících z oblastí mimo Českou republiku můžete najít vína německá, argentinská, chilská, portugalská, španělská nebo makedonská. Internetová vinotéka VINOSTYL.CZ nabízí nepřeberné množství nejkvalitnějších vín rozmanitých chutí, vůní a barev již od roku 2004. Při výběru vína určeného k prodeji se zaměřujeme především na kvalitu vína a punc originality. Za vynikající jakostí prodávaných produktů si stojíme, neboť nenabízíme nic, co bychom sami nejprve neochutnali, ať již na vinařských výstavách, soutěžích anebo při pravidelných degustacích v našem kamenném sklípku. Vybírat můžete nejen vína bílá, červená, růžová, ale také oranžová. Z hlediska způsobů a metod zpracování nabízíme dále vína šumivá, vína nealkoholická, vína z barrique (barikových) sudů, případně vína vyráběná metodou Sur lie. Vzrůstající oblibu zaznamenáváme v posledních letech také u námi nabízených vín slámových a ledových, která ocení nejen znalci vín, ale jsou zajímavá i pro začínající milovníky vína, případně mohou udělat radost jako krásný luxusní dárek. Samozřejmostí je nabídka bio vín a vín archivních.
Původní novinka v naší nabídce - koňaky Hennessy nebo Arménská brandy jsou v dnešní době již stálicemi v námi nabízených produktech, stejně jako holandské a anglické sýry nebo delikatesy k vínu. Široký výběr nápojů a pochutin pravidelně rozšiřujeme o nabídku vinařských potřeb nebo potřeb pro sommeliéry, jako jsou otvíráky na víno, vinné nálevky, teploměry nebo chladiče. Tyto je pak možné kombinovat se stojany na víno, regály, obaly, nosiči na vinné láhve, případně minibary a vinotékami. Doplňkový sortiment průběžně rozšiřujeme o zajímavou nabídku dárků a dárkových předmětů.
Zárukou spokojenosti našich zákazníků je vynikající kvalita nabízených produktů, dlouholetá orientace na trhu a zkušenosti, stejně jako cenová dostupnost. Prioritou je pro nás prodej vín za ceny vinařů, akční nabídky pro registrované zákazníky a neustále doplňování a obohacování nabízeného sortimentu.

Sdílet na Facebooku


Zpět

Degustace 20. 10. 2017 Vinařství Štěpán Maňák

Výborná vína z Vinařství Maňák nám přijel představit v páteční večer 20. 10. 2017 jeho zástupce pan Tomáš Lunga. Vinařství spadá pod Slováckou podoblast, sídlo má v Žádovicích u Kyjova a vlastní 25 ha vinic. Vzhledem k tomu, že úroda z těchto vinic nestačí pro produkci jeho vín, vinařství zhruba polovinu potřebných hroznů nakupuje u svých prověřených - dlouholetých dodavatelů.
Zobrazit celý článek

Degustace 13. 10. 2017 Vinařství Pechor

Výjimečná degustace – co do skladby vín se konala v pátek 13. 10. 2017. Ještě na žádné degustaci v našem sklípku neměli její účastníci možnost ochutnat takové množství vín v botrytickém sběru, na jejichž pěstování a produkci se specializuje VINAŘSTVÍ PECHOR. U tohoto způsobu pěstování a výroby platí více, než kdekoliv jinde, že jak kvalitní hrozny vezeme z vinohradu, tak kvalitní budou vína.
Zobrazit celý článek

Vinařství

Štěpán Maňák - VINAŘSTVÍ - Rodinné Vinařství Štěpán Maňák ze Žádovic poblíž Kyjova hospodaří na 25 hektarech vinic, na třech vinařských tratích s velmi příznivou polohou. Výroba je zaměřena pouze na přívlastková lahvová vína.Dacosta - Společnost DACOSTA je portugalské vinařství, které se představuje paletou špičkových vín s celou řadou archivních vín starších 3 let. Familia Schroeder - Vinařství postavené v náročných technologických standartech a vinice o rozloze 135 hektarů, na kterých jsou pěstovány různé odrůdy, jako jsou Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Torrontés a Chardonnay, byly navrženy tak, aby uPatria Kobylí - VINAŘSTVÍ - Vinařská společnost v Kobylí vznikla spontánně v roce 1928, tedy v prvorepublikové době. Drobní vinaři se spojili kvůli společnému zájmu o pěstování a ochranu vinné révy. Navazujeme proto na tradici, která zavazuje.Šlechtitelská stanice - VINAŘSTVÍ - Šlechtitelská stanice vinařská ve Velkých Pavlovicích je v současné době akciovou společností hospodařící na vlastních i pronajatých vinicích, vyrábějící víno, doprovodné produkty a provozující luxusní Vinařský penzion André uprostřed vinohradů. Prchal - VINAŘSTVÍ - Malé rodinné vinařství s původním názvem Rudolf II. založil v roce 2008 Rudolf Prchal se svým bratrem Zdeňkem. Původní název odkazoval na jejich otce Rudolfa, který oba do tajů vína zasvětil a naučil je tomu nejcennějšímu a to lásce k vinaření.Tesařík - VINAŘSTVÍ - Vinařství hospodaří na 12 hektarech vlastních vinic s počtem sazenic cca 50 000 keřů. Viniční trať Slovenské ve Velkopavlovické podoblasti, která byla vysázená v roce 2002, jim produkuje velmi kvalitní hroznyDalší vinařství

proč nakupovat právě u nás



Kategorie

Pondělí 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Úterý 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Středa 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Čtvrtek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Pátek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Sobota 8:30 - 12:00

Při objednávce nad 2 500Kč Doprava zdarma

Staňte se registrovaným členem vinostyl.cz
a získejte slevy na dopravu a balné