Výroba vína se zaměřením na ekologii
Publikováno: 13.2.2009

Výroba vína se zaměřením na ekologii
Od: | 24. 2. 2009 |
Do: | 27. 2. 2009 |
Město/obec: | Valtice 691 42 |
Místo: | Učebna VAV - nám. Svobody 2, Valtice |
Popis: | Hlavním cílem semináře „Výroba vína se zaměřením na ekologii“ je poskytnout mladým začínajícím zemědělcům, ale i zájemcům, kteří chtějí přejít z klasické výroby na výrobu ekologickou, potřebné informace z oblasti výroby vína, lahvování vína a označování, kontroly a prodeje vína. Daná témata jsou zaměřená především na ekologii a ekologickou výrobu vína (biovíno). Seminář je financován EU z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova. |
WWW stránka: | www.vinarska-akademie.cz |
Typ: | Kurzy a přednášky |
Kontaktní jméno: | Martina Havlíková |
Kontaktní telefon: | 777 743 496 |
Kontaktní e-mail: | vin.akad@telecom.cz |
Stáhněte si: | Přihláška + informace |
Zdroj: | WineOfCzechRepublic.cz |
Zpět

Vinařsko-ovocnářský seminář
Vinařsko-ovocnářský seminářOd:24. 2. 2009
Do:24. 2. 2009
Město/obec:Znojmo
Místo:Hotel Prestige
Popis:Prezentace ochrany révy vinné před chorobami, škůdci a zaplevelením.
Typ:Kurzy a přednášky
Zdroj:WineOfCzechRepublic.cz
Zobrazit celý článek
Místní výstava vín
Místní výstava vínOd:22. 2. 2009
Do:22. 2. 2009
Město/obec:Velké Němčice
Místo:Kulturní dům
Popis:Výstava vín s asi 1 000 vzorky našich i zahraničních vystavovatelů, pěstitelů.Od 10 hod. cimbál.Odpol. od 16 hod dech. hudba Lá...
Zobrazit celý článekVinařství
Národní vinařské centrum, o.p.s. - Národní vinařské centrum je neziskovou organizací se sídlem na zámku ve Valticích na jižní Moravě. Cílem NVC je především pořádání Národní soutěže vín a degustační expozice – Salonu vín ČR.Santa Ema - V roce 1917 opustil Pedro Pavone-Voglino svoji rodnou Itálii, vinnou oblast v Piamonte a vydal se na dlouhou cestu do „nového světa“. Jeho odhodlání ho dovedlo až do Chile a umožnilo mu tak poznat krásu a jedinečnost údolí Maipo. U Kapličky - VINAŘSTVÍ - Vinařství U kapličky bylo založeno roku 2005 a je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných ve vlastních vinicích. Henri Willig - Pan Henri Willig jako výrobce velmi kvalitních holandských sýrů začal své produkty uvádět na trh pod svou značkou od roku 1974. Produkci sýrů a prvotřídních sýrových specialit se věnuje ve vlastní výrobně. Zde se sýry také balí a odtud se exportují.Moët & Chandon - Moët & Chandon je nejznámnější světová značka šumivých, šampaňských vín a sektů francouzského výrobce. Tradice výroby těchto vynikajících šampaňských nesoucí tuto značky sahá do historie více než 250 let. Tetur Vladimír - VINAŘSTVÍ - Nejstarší zmínka o výrobě vína v rodě p. Vladimíra Tetura sahá do roku 1620, kdy se již jeho předkové věnovali vinařství a vinohradnictví. V rodině p. Tetura tomu není jinak, a proto se v plné míře vinařství začali věnovat v roce 1992.Krug - Společnost Krug byla založena v roce 1843 a specializovala se výhradně na prestižní a výběrová champagne (šampaňská) vína. Další vinařství
proč nakupovat právě u nás
- Prodej za ceny vinařů
- Doprava zdarma
- Věrnostní slevy
- Pouze kvalitní vína
- Na trhu od roku 2006
- E-shop roku
- Kamenná prodejna
- Garance spokojenosti
- Pravidelné degustace
- Vína s Vaším logem