Kurz Sommelier (II. část)

Publikováno: 25.2.2011

 

Kurz Sommelier (II. část)

 

Od:21. 2. 2011
Do:25. 2. 2011
Město/obec:Valtice
Místo:učebna Vinařské akademie, Náměstí Svobody 2, Vatlice
Popis:Druhá část 14denního kurzu vedoucího k získání osvědčení "Sommelier", určený specializovaným pracovníkům gastronomie, vinoték a obchodníkům vinařských firem, ale i konzumentům, kteří chtějí být v tomto oboru vzdělaní. Teoretická výuka je doplněna tuzemskými exkurzemi. Kurz je akreditován MŠMT ČR.
WWW stránka:www.vinarska-akademie.cz
Typ:Kurzy a přednášky
Kontaktní jméno:Ing. Martina Bartošová
Kontaktní telefon:774 145 437
Kontaktní e-mail:vin.akad@telecom.cz

 

 

Sdílet na Facebooku


Zpět

Degustační expozice Salonu vín České republiky pro rok 2011 se otevře veřejnosti už za dva týdny

Salon vín ČR přichází do nového ročníku s řadou zajímavých novinek, které poslouží k ještě lepšímu výběru těch nejreprezentativnějších vín České republiky. Nově bude složení Salonu vín vycházet především z regionál...
Zobrazit celý článek

Pozvánka na VINEX & HORECA Fórum 2011

Ve spolupráci s partnery - Vinařským fondem ČR a Asociací hotelů a restaurací ČR jsme připravili program, o kterém se domníváme, že Vás zcela jistě zaujme:Uvidíte, ucítíte, budete moci ochutnat:- více než 230 vzorků vín...
Zobrazit celý článek

Vinařství

Mlýnek Filip - Vinařství - Vinařství Filip Mlýnek, jehož sídlo je v Dolních Dunajovicích, je řazeno mezi tzv. butiková vinařství. Patria Kobylí - VINAŘSTVÍ - Vinařská společnost v Kobylí vznikla spontánně v roce 1928, tedy v prvorepublikové době. Drobní vinaři se spojili kvůli společnému zájmu o pěstování a ochranu vinné révy. Navazujeme proto na tradici, která zavazuje.Polderkaas - Henri Willig je producent holandských sýrových specialit pod značkou POLDERKAAS. Mezi nejznámější patří sýr Baby Gouda, nicméně do širokého portfolia produktů a specialit patří další a to sýry kozí, ovčí nebo BIO sýry. Weingut Andrzej Greszta - Vinice tohoto moselského vinařství se nachází v okrese Kröv. Zaměřují se zejména na odrůdu Ryzlink rýnský, kde na svět přišel první ročník v roce 2006. Henri Willig - Pan Henri Willig jako výrobce velmi kvalitních holandských sýrů začal své produkty uvádět na trh pod svou značkou od roku 1974. Produkci sýrů a prvotřídních sýrových specialit se věnuje ve vlastní výrobně. Zde se sýry také balí a odtud se exportují.Can Bech - Společnost Can Bech je rodinnou společností, která od roku 1981 uvádí na trh pochutiny k sýrům, marmelády, omáčky a chutneys, kandované konzervované ovoce, confitury a další.Quinta do Noval - Quinta do Noval patří díky svému úchvatnému panoramatu a špičkovým ročníkovým vínům k nejvyhlášenějším vinařstvím v oblasti Doura. Další vinařství

proč nakupovat právě u nás



Kategorie

Pondělí 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Úterý 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Středa 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Čtvrtek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Pátek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Sobota 8:30 - 12:00

Při objednávce nad 2 500Kč Doprava zdarma

Staňte se registrovaným členem vinostyl.cz
a získejte slevy na dopravu a balné