Nově v nabídce vinařství Červenka Čejkovice

Publikováno: 11.6.2024

Rodinné vinařství Červenka se nachází v malebné obci Čejkovice. Svou rozlohou vinic jsou Čejkovice třetí největší v ČR a leží v nejteplejším koutu naší republiky. Svými přírodními, půdními a klimatickými podmínkami jsou přímo předurčeny pro pěstování a výrobu kvalitních vín.Vinařství vzniklo přirozenou cestou a navázalo na několik generacívýroby vína v rodině. Jejich cílem je vyrábět kvalitní přívlastková vína s důrazem na odrůdovost, svěží vůni a ovocnou chuť, hrozny jen z vlastních vinic – kontrola kvality a vyzrálosti hroznů, které jsou potřeba k výrobě kvalitních přívlastkových vín (jen přírodní cukr). Je kladen velký důraz na práce ve vinici. Pěstují jen odrůdy které zaručují každoroční vyzrání hroznů. Přírodní vína typická pro danou lokalitu, výroba je zaměřena jenom na lahvová vína.

Nabídku vín Vinařství Červenka naleznete zde: https://www.vinostyl.cz/kategorie/vina-z-moravy-a-cech/vino-cervenka

Sdílet na Facebooku


Zpět

Vinařství KAMIL PROKEŠ a jeho láhvová vína u nás v prodeji !

Ing. Kamil Prokeš, Ph.D. vystudoval obor Vinohradnictví a vinařství, které zakončil s vyznamenáním jako inženýr v roce 2009. Po získání červeného diplomu pokračoval na Zahradnické fakultě v Lednici v doktorském studiu, které ukončil v roce 2016 obhajobou disertační práce na téma šumivých vín. Nyní působí jako odborný asistent na Ústavu vinohradnictví a vinařství Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity. Během svého studia vyjížděl na četné vinařské stáže a konference do zahraničí (Německo, Rakousko, Itálie, Gruzie, Velká Británie, Francie, Slovinsko, Chile, USA, Maďarsko, Srbsko, Bulharsko a JAR). Své získané teoretické znalosti a praktické poznatky nyní sdílí se studenty jako lektor na Vinařské akademii ve Valticích, Národním vinařském centru a Institutu celoživotního vzdělávání Mendelovy univerzity. Je držitelem senzorických zkoušek (zasedá na mezinárodních soutěžích za ČR), členem Unie enologů ČR a člen Komise expertů ministerstva zemědělství na SZPI pro hodnocení a zatřiďování vín. Mimo všechny odborné znalosti je také trojnásobný mistr z Mezinárodního mistrovství v sekání sektů – sabráži, a též držitelem osmi českých a jednoho světového rekordu v sabrage.
Zobrazit celý článek

Víno v lahvích MAGNUM

Magnum, označení které pro vína znamená objem láhve 1,5l. Jedná se o prestižní typ láhve, která je určena pro vína s delším potencionálem zrání. Sklo láhve je silnější. Používá se i delší korek, který je určen pro vína k delší archivaci. V některých případech jsou korky ještě zataveny voskem.
Zobrazit celý článek

Vinařství

Dufek - Vinařství - Rodinné Vinařství Josef DUFEK se nachází ve vinařské obci Svatobořice-Mistřín, v srdci Moravského Slovácka. Obec s bohatou kulturní tradicí s krásnými kroji má neméně bohaté tradice vinařské. Na tyto tradice navazuje také vinařství, jehož počátky sahají aYerevan Ararat BRANDY - V roce 2002 se továrna Yerevan Ararat brandy-wine-vodka factory stala součásti Multi Group Concern, který investoval přes 50 miliónů USD do modernizace výroby, technologií a lahvování.Moët & Chandon - Moët & Chandon je nejznámnější světová značka šumivých, šampaňských vín a sektů francouzského výrobce. Tradice výroby těchto vynikajících šampaňských nesoucí tuto značky sahá do historie více než 250 let. U Kapličky - VINAŘSTVÍ - Vinařství U kapličky bylo založeno roku 2005 a je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných ve vlastních vinicích. Vinselekt Michlovský - VINAŘSTVÍ - Firma Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. završuje pěstování révy vinné produkcí vín nejvyšších jakostních stupňů. Mladý podnik vznikl v roce 1993 a produkoval především vína určená pro zpracování na sekty. V roce 1995 začala firma plnit svá nejlepší vínMádl František - VINAŘSTVÍ - Pan František Mádl zvaný také jako Malý vinař z Velkých Bílovicích je tvůrcem jakostních a přívlastkových vín. Zaměřuje se na kvalitní přívlastková vína z odrůd, pro které je Velkopavlovicko ideální oblastí. Mare Magnum - Výrobce originálních dárkových bag in boxů ve formě dámských kabelek s vlastním 1,5 l zásobníkem francouzského bílého nebo červeného vína, se stáčecím ventilem.Další vinařství

proč nakupovat právě u nás



Kategorie

Pondělí 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Úterý 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Středa 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Čtvrtek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Pátek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Sobota 8:30 - 12:00

Při objednávce nad 2 500Kč Doprava zdarma

Staňte se registrovaným členem vinostyl.cz
a získejte slevy na dopravu a balné